Trabzonspor’da Gençlerbirliği Öncesi Kadro Alarmı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Bordo-mavililer kritik maç öncesi önemli eksiklerle karşı karşıya.
Trabzonspor’da Gençlerbirliği Öncesi Kadro Alarmı

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Trabzonspor, 27 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde ciddi kadro sıkıntısı yaşıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle ideal ilk 11’i oluşturmakta güçlük çekiyor.

Bordo-mavililerde Antalyaspor maçında sarı kart sınırına ulaşan Mehmet Ekici ile Okay Yokuşlu, bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Orta saha ve hücum hattında yaşanan bu eksikler, teknik heyetin planlarını doğrudan etkiledi.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş ve Castillo’nun durumları da belirsizliğini koruyor. İki oyuncunun Gençlerbirliği karşısında sahada olup olmayacağı maç saatine kadar netlik kazanmayacak.

Eksikler Yanal’ı Zorluyor

Ligde son üç haftadır galibiyet alamayan Trabzonspor’da, eksik oyuncu sayısının artması teknik direktör Ersun Yanal’ın işini daha da zorlaştırdı. Deneyimli çalıştırıcının, hem kadro planlaması hem de takımın moral ve motivasyonunu yükseltme konusunda yoğun mesai harcadığı belirtildi.

Takımı yaşanan olumsuzluklardan uzak tutmaya çalışan Yanal’ın, oyuncularıyla birebir görüşmeler yaparak sıkıntılı süreci aşmanın yollarını aradığı kaydedildi. Bordo-mavililer, Gençlerbirliği deplasmanından alınacak sonuçla kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.