Trabzonspor'da kabus sürüyor: Tam 6 maçtır...

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un deplasman maçlarında galibiyet özlemi 6 maça çıktı.    Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada 11 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybederek zirve yarışında geriye düşt

Trabzonspor'da kabus sürüyor: Tam 6 maçtır...
Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un deplasman maçlarında galibiyet özlemi 6 maça çıktı. 
 
Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada 11 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybederek zirve yarışında geriye düştü. Deplasmanda 1 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 7 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, 33 puanın dağıtıldığı deplasman maçlarında 23 puan kaybetti. Trabzonspor, ligdeki 24 puanın 10'unu deplasmanda aldı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 14 puan toplayarak iç sahada en fazla puan toplayan takımlar arasında bir maç eksikle 12. sırada yer alan Karadeniz ekibi, deplasmanda ise 11 sırada yer aldı.
 
BEŞİKTAŞ, KAYSERİSPOR VE SİVASSPOR'U YENDİ
 
Trabzonspor, oynadığı 11 deplasman maçında sadece Beşiktaş, Kayserispor ve Sivasspor'u yendi. Sadece Kasımpaşa ile berabere kalan bordo-mavililer, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'a kaybetti.
 
MANDIRALI'NIN GALİBİYETİ YOK
 
Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun görevine dönmesinin ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı ise Kupa'da ve Ligde oynadığı 3 maçta henüz galibiyetle tanışmadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olan bordo-mavililer, ligde ise yine Akhisar Belediyespor'a mağlup oldu.
 
GALİBİYET ÖZLEMİNİ 106 GÜNE ÇIKARDI
 
Spor Toto Süper Lig'de galibiyet özlemini 6 maça çıkartan Trabzonspor, dış sahada 106 gündür galibiyetle tanışmadı. Son olarak 24 Ekim 2015'de deplasmanda Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor söz konusu günden beri deplasmanda maç kazanamıyor.
Trabzonspor'un bu sezon deplasmanda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
 
Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2
Kayserispor - Trabzonspor: 0-1
Osmanlıspor - Trabzonspor: 3-1
Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor: 3-2
Sivasspor - Trabzonspor: 0-2
Başakşehir - Trabzonspor: 1-0
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-0
Çaykur Rizespor - Trabzonspor: 3-0
Kasımpaşa - Trabzonspor: 1-1
Bursaspor - Trabzonspor: 4-2
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 2-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler