Trabzonspor’da ilk gol kabusu! Çare aranıyor

Trabzonspor, ilk golü kalesinde görünce puan alamıyor.

Trabzonspor’da ilk gol kabusu! Çare aranıyor

Trabzonspor, Süper Lig'in son altı haftasında üçüncülük mücadelesi verirken, ilk golü yediği maçlarda yaşadığı puan kayıpları dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi, rakiplerinden önce gol yediği 13 maçın 10'unda puan alamadı ve bu maçların yarısında gol atamama problemi yaşadı. Teknik direktör Abdullah Avcı, takımın bu sorunu aşabilmesi için çözümler arıyor.

Bu sezon, özellikle geri düştükleri maçlarda zorlanan Bordo-Mavililer, söz konusu maçlardan dört tanesini 1-0, ikisini ise 2-0'lık skorlarla kaybetti. Trabzonspor, ligin kalan bölümünde Kayseri, G.Antep FK, Samsun, İstanbulspor, Başakşehir ve A.Gücü ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda alınacak sonuçlar, sezonun sonunda ligdeki konumlarını doğrudan etkileyecek.

Geçen sezonu 57 puanla altıncı sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma şansını kaçıran Trabzonspor, bu sezon daha iyi bir sonuç elde edebilmek için büyük bir avantaj elde etmeye çalışıyor. Ligin son haftalarında alınacak puanlar, takımın üçüncülük hedefine ulaşıp ulaşamayacağını belirleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor