Trabzonspor'da İhsan Derelioğlu açıkladı! "Oyuncuların karakteri ve duruşunda..."

Trabzonspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, Beşiktaş maçından sonra dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Trabzonspor'da İhsan Derelioğlu açıkladı! "Oyuncuların karakteri ve duruşunda..."

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor'da Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, 0-0 sona eren Beşiktaş mücadelesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Bu süreci oyuncularla birlikte aşabileceklerinin altını çizen İhsan Derelioğlu, "Oyuncularla iş birliği yapamazsak ve geri bildirim alamazsak, ne yapacağımızı bilemeyiz. Kalite, karakter ve duruşlarında bir problem yok. İnsan bazen içinde bulunduğu süreçten etkilenebiliyor. Nefes aldığı ortamda sıkıntı varsa, o da onu soluyor" dedi.

Bu tür maçlarda ekstra motivasyona gerek olmadığını belirten Derelioğlu, "Biz oyunculara yapmalarını gerekeni anlatıyoruz. Ancak bu maçlarda olağan konsantre var. Seyirci ve atmosfer var. Esktra motivasyone gerek kalmıyor" diye konuştu.

ihsan derelioğlu ts teknik direktör

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler