Trabzonspor’da Hosseini gerçeği! Neden oynatılmadığını canlı yayında açıkladı

Trabzonspor’da Hosseini’nin neden oynatılmadığını canlı yayında açıkladı.

Trabzonspor’da Hosseini gerçeği! Neden oynatılmadığını canlı yayında açıkladı

Trabzonspor’da uzun bir süredir forma şansı bulamayan İranlı oyuncu Majid Hosseini’nin oynatılmamasının nedeni ortaya çıktı.

Haber61 TV’de her hafta pazartesi akşamları ekranlara gelen Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’un sunduğu Yeni Şafak Gazetesi Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı ve İHA Trabzonspor muhabiri Gökmen Şahin’in yorumlarıyla katkı yaptığı Spor Gündemi programında Trabzonspor’daki son gelişmeler masaya yatırıldı.

Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı programda Hosseini’nin oynatılmama nedeni ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yazıcı, oyuncunun stoperden başka mevkide oynamak istememesi nedeniyle forma şansı bulamadığını açıkladı.

Yazıcı, “Çok kesin ve net olarak söyleyeyim. Alanyaspor maçının travmasını Hosseini hala atamamış üzerinden belli ki…  Kırmızı kart gördüğü, maçın 2-1’den 2-2’ye geldiği, şampiyonluğun kaybedildiği maç olarak yüklenildi.  Abdullah Avcı’ya söyledi, söylemedi bilmiyorum. Hosseini sezon başında Newton’a “İran’da ve Milli takımda stoper oynadım. Trabzonspor’a da stoper olarak geldim. Futbol kariyerime stoper olarak devam edeceğim ve kariyerimi stoper olarak sonlandıracağım. Başka bir mevkide oynamayı düşünmüyorum” demiş. Gerek Newton’ın gerekse de Avcı’nın Hosseini’yi hamle oyuncusu olarak kullanmamasının altında yatan gerçek de bana göre bu.  Bunu Abdullah Avcı’ya söyledi mi bilmiyoruz. Herkesin 70 dakikadan sonra Hosseini demesine rağmen herkes değişti o değişmedi. Geçen süreçte ifadesinin doğru olduğuna inanıyorum. Bütün yapılan hamleler bunu doğruluyor. Hosseini böyle bir tercihte bulunmuşsa bu Abdullah Avcı’nın tasarrufunda olacak bir konu.” dedi.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor