Trabzonspor'da herkes hazır kıta!

Uzun süre sonra tam kadro...

Trabzonspor'da herkes hazır kıta!
Süper Lig'de pazar günü sahasında G.Birliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da, bu sezon ilk kez sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Heerenveen maçında sakatlanan Castillo, menisküs ameliyatının ardından tamamen iyileşerek takımla çalışmalara başladı. Ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen Kolombiyalı oyuncu, Yanal'ın görev vermesi halinde hafta sonu takımda yer alabilecek. Ligin 2. haftasındaki F.Bahçe derbisinde kasığındaki ağrı nedeniyle oyundan çıkan ve Göztepe sınavında da forma giyemeyen Burak Yılmaz'ın da milli maçın ardından G.Birliği karşısında da görev yapabileceği belirtildi.

Ayrıca Yusuf Yazıcı, Okay, Abdurrahim, Abdülkadir, Uğurcan, Onazi, Kucka ve Durica da milli takım kamplarından sorunsuz döndü. Böylelikle Karadeniz ekibi, bu sezon ilk kez tam kadro olarak G.Birliği maçına çıkma şansı yakaladı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor