Trabzonspor'da hedef Sivas maçında 3 puan

Trabzonspor Roma maçı sornası lige odaklandı, Avcı futbolcularından 3 puan istedi

Trabzonspor'da hedef Sivas maçında 3 puan

Trabzonspor'da gözler Sivasspor maçına çevrildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencilerinden Roma'yı unutup lige konsantre olmalarını isteyerek, 3 puan emri verdi... Sezon boyunca tek tek ilerleyeceklerini, önlerindeki maçın en önemli maç olduğunu vurgulayan bordo-mavili çalıştırıcının, "Roma maçındaki artı ve eksileri konuşacağız ama şimdi Sivasspor maçı var. Süper Lig bizim için çok değerli. Kayıp istemiyorum. Galibiyet Roma rövanşı için de moral olur" dediği öğrenildi.

GEÇEN SEZON YENİŞEMEDİLER

Sakat oyuncuların dönüşü ve Siopis'in takıma katılması ile alternatifleri artan Avcı, kadro tercihini bugünkü idmanın ardından performansa göre yapacak. Trabzonspor ilk hafta Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 5-1 yenmişti. Bordo-mavililer, Sivasspor ile 31. kez karşılaşacak. Fırtına'nın 14, Sivas'ın 1'i hükmen olmak üzere 8 galibiyeti var. 8 maç da berabere bitti. Geçen sezon Trabzon'daki maç 1-1, Sivas'taki randevu 0-0 sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor