Trabzonspor'da hedef ilk gol

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara almamak için büyük önem verdiği Galatasaray maçında tüm planlarını ilk golü atmak için kuruyor. Rakibine karşı Avni Aker’de oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet a

Trabzonspor'da hedef ilk gol
Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara almamak için büyük önem verdiği Galatasaray maçında tüm planlarını ilk golü atmak için kuruyor. Rakibine karşı Avni Aker’de oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet alan bordo mavililer, pazar günkü karşılaşmadan galip ayrılarak taraftarlarına 3 puan hediye etmeyi planlıyor.
 
GOLCÜ TAKIM OLDULAR
 
Trabzonspor, bu sezon lig tarihinde evindeki en verimli sezonlarından birini geçiriyor. Avni Aker’de oynadığı 13 maçta 9 galibiyet alan ve sadece 1 kez yenilen bordo mavililer, rakip filelere de 32 gol göndererek iç sahada ligin en golcü takımı olmayı başardı.
 
İÇERİDE CARDOZO, DIŞARIDA MEHMET EKİCİ
 
Sahasında 2.4 gol ortalaması yakalayan Trabzonspor’da Oscar Cardozo attığı 15 golün 12’ sini iç sahada kaydetti. Avni Aker’de ayrıca Mehmet Ekici 5, Sefa Yılmaz 4, Özer Hurmacı da 3 gol atarak galibiyetlere katkıda bulundu. İçeride attığı gollere karşılık deplasmanda aynı başarıyı yakalayamayan Trabzonspor, 13 deplasmanda ancak 16 gol atabildi ve 1.2 ortalama tutturdu. Mehmet Ekici 4 golle takımının deplasmanda en fazla gol atan oyuncusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler