Trabzonspor'da hedef en az 4

Bordo mavili takım milli takıma en az 4 oyuncu göndermeyi planlıyor

Trabzonspor'da hedef en az 4
Geçmiş yıllarda A Milli Takıma en fazla oyuncu gönderen kulüplerin başında gelen Trabzonspor’da, sezonun ilk yarısında ortaya konulan kötü futbol ve alınan kötü sonuçların milli oyuncu sayısını dibe vurdurması can sıkmıştı. İlk yarıda A Milli Takım’a sadece Onur ve Okay’ı gönderebilen Bordo-Mavililer’de, ikinci yarıda bu sayının en az 4’e yükselmesi hedefleniyor.

Sezonun ikinci yarısında farklı bir kimliğe bürünen ve üst sıraları zorlamaya başlayan Trabzonspor’da yeni transfer Olcay ile performansı artan savunma oyuncusu Uğur Türk milli takımına göz kırptı. Olcay Beşiktaş forması giydiği dönemde de milli takımın vazgeçilmeziydi. Karadeniz ekibinde genç oyuncular Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’nın da alt kategorilerde milli formayı giymeye devam edecekleri belirtiliyor.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor