Trabzonspor'da hedef Avrupa

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un hentbol sorumlusu Murat Barçın, ikinci devre daha iyi mücadele vererek, Avrupa kupalarına katılan bir takım olmak istediklerini söyledi.   Barçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem ligde hem de

Trabzonspor'da hedef Avrupa
Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un hentbol sorumlusu Murat Barçın, ikinci devre daha iyi mücadele vererek, Avrupa kupalarına katılan bir takım olmak istediklerini söyledi.
 
Barçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem ligde hem de kupada hedefe şartlandıklarını belirtti.
 
Türkiye Kupası grup maçlarında geçen hafta ilk 8 takım arasına girdiklerini ifade ederek, "Zor bir Türkiye Kupası ikinci tur kurası seçtik. İkinci takım olarak ilk sekize kaldık. Sezon başında yeni bir ekip kurduk. Uyum sorunumuzu artık yavaş kapatıp, hızlı birlik beraberliği üst seviyeye çıkartan bir ekip olduk. İkinci devrede daha iyi mücadele vererek, Avrupa kupalarına katılan bir takım olmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Barçın, Türkiye ve Trabzon'u temsil eden bir branş olarak yola devam etmek istediklerini de vurgulayarak, "Ligin birinci devresini altıncı sırada 13 puanla bitirerek, ikinci devreye daha hızlı daha istekli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor