Trabzonspor'da Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı: "Davul yönetimin boynunda, tokmak başkasının elinde olmamalı"

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalioğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı: "Davul yönetimin boynunda, tokmak başkasının elinde olmamalı"

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden ve Divan Kurulu Başkan Adayı Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamalarda bulundu.

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor - Hatayspor maçı öncesi Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Maalesef netice çıkmadı"

Divan Başkanlığı için tek bir adayda birleşemedik. O zaman dostça seçime girelim ve kazanını tebrik edelim dedik. Eski asbaşkanlarımızdan Erol Tuna Bey de epey gayret gösterdi ama maalesef netice çıkmadı.

"Perşembe günü listemi açıklayacağım"

Her seçimin kendi içinde değerlendirilmesi gerek. Benim haricimde de 3 arkadaşım aday olmayı kendisine uygun gördü. Umarım dostça yarış olur, birbirimizi tebrik eder ve buradan ayrılırız. Birleşme ihtimali üzerine liste ile ilgili açıklama yapmadım. Perşembe günü Gazeteciler Cemiyeti'nde adaylığımı açıklayacağım. Listenin yarısı kesinleşti, hepsini Perşembe günü açıklarız.

hacisalihoglu-aciklamalar-1.webp

"Davul yönetimin boynunda, tokmak başkasının elinde olmamalı"

Divan bir icra kurulu değil. Yanlış beklenti ve şartlanmaya girmeyelim. Tavsiye niteliğinde düşüncelerini sessizce yönetime bildirir. Böyle bir organ olmalıdır. Davul yönetimin boynunda, tokmak başkasının elinde olmamalı. Her zaman böyle düşündüm, şimdiki düşüncem de böyle.

Bu yıl takım için maalesef beklentiye uygun bir tablo çıkmadı. Sahada da öyle olmadı, bazı farklı sıkıntılar da yaşandı. Umarım Trabzonspor saha içi ve dışı sıkıntıların hepsini aşar.

"Trabzonlu genç futbolcu sayısının çok olmasını arzu ederiz"

Gerek yönetim, gerek hocanın ve Abdülkadir Ömür'ün düşüncesini net olarak bilmiyoruz. Gönül isterdi ki buradan yetişmiş bir kardeşimiz burada kalıp altyapıdan gelecek olanlara örnek olsaydı. Trabzonlu genç futbolcu sayısının çok olmasını arzu ederiz. Geçmişteki başarılı tablolarda bunu görmüşüzdür. Bu elbette bir taraftar isteğidir, karar yönetimindir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler