Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaratmıştı! 2. Lig ekibinde kendini buldu

Trabzonspor'un Altınordu'dan kadrosuna kattığı ancak beklenen çıkışı yapamayan Salih Kavrazlı, 2. Lig ekibinde kariyerinin en parlak dönemini geçiriyor.

Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaratmıştı! 2. Lig ekibinde kendini buldu

Trabzonspor'un, Temmuz 2019'da Altınordu'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Salih Kavrazlı, bordo mavili takımda beklenen çıkışı yapamamıştı.

Trabzonspor'un önce 1461 Trabzon'a kiraladığı, daha sonra sonra da bonservisiyle Adana Demirspor'a gönderdiği Salih Kavrazlı'nın son durağı Nazilli Belediyespor oldu.

Adana Demirspor tarafından sezon başında 2. Lig temsilcisi Nazilli Belediyespor'a kiralanan 21 yaşındaki oyuncu, 13 maçın tamamında ilk 11'de şans bulurken 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Salih Kavrazlı'nın Adana Demirspor ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler