Trabzonspor'da hataların bedeli ağır oldu

Trabzonspor'a 8 puanlık fatura hatalar ile kesildi.

Trabzonspor'da hataların bedeli ağır oldu

Trabzonspor’da 5 futbolcu ligde ve Avrupa’da 6 gole neden oldu. Vitor Hugo 2, Umut Bozok, Marc Bartra, Uğurcan Çakır ve Jens Larsen 1’er hata yaptı.

Trabzonspor bu sezon bireysel hatalardan çok çekti. Ligde ve Avrupa'da 5 futbolcusunun yüzünden kalesinde 6 gol gören bordo- mavililer, 8 puanı sahada bıraktı. Vitor Hugo (2) en çok hata yapan isim oldu. Brezilyalı stoperi; Umut Bozok, Marc Bartra, Uğurcan Çakır ve Larsen 1'er kezle takip etti.

Hugo; Ferencvaros ve Antalyaspor maçlarında bunu yaşarken, Monaco mücadelesinde Bartra sahneye çıktı. Umut Bozok, Kızılyıldız deplasmanında gole neden olan hataya imza attı. Kaleci Uğurcan; Kayserispor karşılaşmasında, Larsen ise Ankaragücü müsabakasında bu hataya düştü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler