Trabzonspor'da Hakan paniği!

Süper Lig’e çıkan Kayserispor’un, Hakan Arıkan’ın bonservis pazarlıklarında işi yokuşa sürebileceği endişesi Trabzonspor yönetimini tedirgin ediyor. Devre arasında Kayseri’den kiralanan tecrübeli eldiven, çok başarılı maçlar çıkarmış ve sakat olan kaptan

Trabzonspor'da Hakan paniği!
Süper Lig’e çıkan Kayserispor’un, Hakan Arıkan’ın bonservis pazarlıklarında işi yokuşa sürebileceği endişesi Trabzonspor yönetimini tedirgin ediyor.
 
Devre arasında Kayseri’den kiralanan tecrübeli eldiven, çok başarılı maçlar çıkarmış ve sakat olan kaptan Onur Kıvrak’ı aratmamıştı. İbrahim Hacıosmaoğlu yönetimi, Kayserispor’in fiyatı yükseltmesinden ya da tecrübeli kaleciyi geri çağırmasından korkuyor. 
 
Süper Lig’e yükselen Kayserispor için bir kutlama mesajı yayınlayan Bordo-Mavililer, önümüzdeki günlerde Hakan için pazarlık masasına oturacak. Hakan’ın da gönlünün kalmaktan yana olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor