Trabzonspor'da hak eden sahada olacak!

Sakat ve cezalı oyuncular bakımından oldukça şanssız bir dönem geçiren Trabzonspotr Teknik Direktörü Hami Mandıralı bu oyuncuların takıma katılması ile rahat bir nefes aldı.   Bordo mavili ekip Avrupa kupalarına katılma hesapları yaparken hafta sonu Hüsey

Trabzonspor'da hak eden sahada olacak!
Sakat ve cezalı oyuncular bakımından oldukça şanssız bir dönem geçiren Trabzonspotr Teknik Direktörü Hami Mandıralı bu oyuncuların takıma katılması ile rahat bir nefes aldı.
 
Bordo mavili ekip Avrupa kupalarına katılma hesapları yaparken hafta sonu Hüseyin Avni Aker stadında oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Rakibi karşısına ideal kadro ile çıkma fırsatı yakalayan Mandıralı, kadro derinliği konusunda da şanslı durumda.
 
Geçtiğimiz hafta gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşrerek Başakşehir maçında oynayamayacak olan Aykut Demir'in yerine genç teknik adamın son haftalarda performansı ile gözdolduran Akakpo'ya şans vermesi bekleniyor.
 
Sadece antrenmanlarda değil günün geri kalanında da oyuncuları ile birlikte vakit geçirmeye çalışarak moral ve motivasyon bakımından onları hazırlayan Mandıralı, çok çalışanın ve hak edenin formayı alacağını oyuncularına aşılamaya çalışırken Avrupa kupalarına katılma şansını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor