Trabzonspor’da Güven Yalçın ile ikinci görüşme

Trabzonspor Güven Yalçın ile ikinci kez görüştü.

Trabzonspor’da Güven Yalçın ile ikinci görüşme

Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig’de başarılı olacak bri kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş ile yeni kontrat için anlaşamayan Güven Yalçın, yeniden Trabzonspor'un gündemine geldi.

Oyuncunun menajeri, 23 yaşındaki forveti gelecek sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek olan ve kadrodaki yerli alternatifleri çoğaltmak isteyen bordo mavililere önermişti. Ancak şartlarda anlaşılamamıştı, Akan dün bir kez daha bordo-mavililerle görüştü.

İkinci görüşmede tarafların isteklerinde birbirine biraz daha yaklaştığı dile getiriliyor. Özellikle genç futbolcunun istediği ücrette indirime gittiği vurgulanıyor.

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig 'de çıktığı 30 karşılaşmada 963 dakika sahada kalan milli futbolcu, 6 gol, 3 asistlik skor katkısı gösterdi.

2018'de 150 bin Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelen 23 yaşındaki oyuncu; siyah beyazlı takımda 101 maça çıkıp, 20 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Santrforun dışında kanatlarda ve forvet arkasında da oynayabilen Güven Yalçın, sağ ayağını kullanıyor. Oyuncu forma giyebileceği bir takımda olmak istiyor.

Güven Yalçın ile ilgili son kararı Abdullah Avcı verecek.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor