Trabzonspor'da Güneş'ten rakibe saygı! Penaltıya müdahale etti ve...
Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten, Sivasspor maçında kazanılan penaltıyı Uğurcan Çakır'ın kullanmasına onay çıkmadı. Güneş'in bu hareketi, 'rakibe saygı' olarak yorumlandı.
Yayınlanma:
Trabzonspor, Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Sivasspor'u ağırlıyor.
Bordo mavili ekip Batagov, Banza ve Ozan Tufan'ın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
Trabzonspor ikinci yarıda 48. dakikada Visca'nın yerde kaldığı pozisyon sonrası penaltı kazandı. Taraftarların 'Uğurcan Çakır' tezahüratları sonrası penaltını atışını kullanmak üzere topu kaptan Uğurcan Çakır aldı. O sırada devreye gren Teknik Direktör Şenol Güneş, penaltıyı Banza'nın kullanmasını istedi.
Banza kullandığı penaltıyı gole çeviremezken, Güneş'in penaltıyı Uğurcan Çakır'a attırmaması 'rakibe saygı' olarak yorumlandı.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum