Trabzonspor’da gündem Teknik Direktör

Trabzonspor teknik adam arayışlarını sürdürüyor. 

Trabzonspor’da gündem Teknik Direktör

Trabzonspor’da gündemin ilk sırasında teknik adam konusu yer alıyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrasında tek aday ile yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da Ertuğrul Doğan Başkan seçildi.

Ümraniyespor maçı sonrasında Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ayrılmasının ardından yeni yönetim, Avcı’nın yardımcısı Orhan Ak ile devam etme kararı aldı. Ligde Adana Demirspor ve Kayserispor, Türkiye Kupasında ise Ankaragücü maçlarına çıkan Orhan Ak da istifa ederek ayrıldı.

Bordo mavililer, ligde son oynanan ve deplasmanda 2-0 mağlup olunan Kasımpaşa maçına ise İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktı. Bu karşılaşmada da olumlu emareler vermeyen Trabzonspor’da yönetim yeni teknik direktör için girişimlerini hızlandırdı.

SEZON BİTMEDEN GELMEK İSTEMİYORLAR

Trabzonspor yönetimi birçok isimle teknik direktörlük konusunda görüşmelerine devam ediyor. Görüşmelerde önemli mesafe katedilirken bordo mavililerin önündeki en büyük engel teknik adamların sezon bitmeden gelmek istememeleri. Trabzonspor yönetimi bir isim üzerinde görüşmelerini yoğunlaştırıp kısa süre içinde sonuca ulaşmayı hedefliyor.

500 MİLYON TL ÖDEME

Ekonomik olarak zor bir tablo ile karşı karşıya olan Trabzonspor yönetimi göreve başladığı günden itibaren 250 Milyon TL’lik acil ödemeyi gerçekleştirdi. Bunun yanında Mayıs ayı sonuna kadar 250 Milyon TL daha ödeme yapılarak, kulüp toplamda 500 milyon TL’lik bir ekonomik yükten kurtulmuş olacak.

Trabzonspor’dan konu ile ilgili yapılan açıklamada “Göreve geldiğimiz günden itibaren acil ödemeler çözüme kavuşturulmuş, (250 milyon TL) bu para, sponsorluk ve yönetim kurulu üyelerimizin kulübümüze bağışı şeklinde karşılanmıştır. Mayıs sonuna kadar da yaklaşık 250 milyon TL daha ödeme yapılacaktır.” ifadelerine yer verilmişti.

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler