Trabzonspor'da göze girememişti! Bundesliga ekibine imzayı attı

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Matus Bero'nun yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor'da göze girememişti! Bundesliga ekibine imzayı attı

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Trabzonspor forması giyen Matus Bero'nun yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor'un 1 milyon 640 bin Euro bonservis bedeliyle Vitesse'ye sattığı Matus Bero, 5 sezon formasını giydiği Hollanda takımından ayrılarak Bundesliga temsilcisi Bochum'a transfer oldu.

Alman ekibi Bochum, sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncu için Vitesse'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Slovak orta saha oyuncusu, Bochum ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

bero-bochuma-imzayi-atti-2.jpg

MATUS BERO'NUN VİTESSE KARİYERİ

Trabzonspor'dana ayrıldıktan sonra aralıksız 5 sezon Vitesse forması giyen Bero, takım kaptanlığına kadar yükseldiği Hollanda ekibinde 172 resmi maçta 27 gol kaydederken 20 de asist yaptı.

MATUS BERO'NUN TRABZONSPOR KARİYERİ

2016-2017 sezonunda 2.5 milyon Euro bedelle Trencin'den Trabzonspor kadrosuna katılan Matus Bero, bordo mavili forma altında 44 maçta 3 gol ve 7 asistlik performans göstermişti.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler