Trabzonspor’da gözden çıkarılanlara talipliler var

Trabzonspor'un düşünmediği futbolculara bir çok takım göz dikti

Trabzonspor’da gözden çıkarılanlara talipliler var

50. yılda şampiyonluk hedefi koyan Trabzonspor'da gelecek yıl kadroda düşünülmeyen bir çok isme şimdiden talipler olduğu öğrenildi.


Özellikle şuanda kiralık olarak farklı takımlarda forma giyen futbolcular olmak üzere mevcut kadroda teknik direktör Ersun Yanal'ın gözden çıkardığı isimlerin bazılarına başta Süper Lig'e yeni yükselen Sivasspor ve Yeni Malatyaspor olmak üzere bir çok takım talip oldu. haber61

Muhammet Demir, Musa Nizam, Aykut Demir, Aytaç Kara, Ibanez gibi bir çok futbolcuyu gelecek yıl kadroda düşünmeyen bordo mavililer gelecek tekliflere de olumlu bakacak. Bu çerçevede hem Süper Lig ekiplerinden bazılarının hemde Sivasspor ve Yeni Malatyaspor'un birçok futbolcunun durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda Trabzonspor'a tekliflerde bulunacakları belirtildi.

Bu futbolculardan kurtulmayı planlayan bordo mavili yönetiminde gelecek tekliflere kolaylık sağlayacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor