Trabzonspor'da gerilim yüksek kongre

Haber61 – Haber Servis- Trabzonspor gerilimi yüksek kongreye gidiyor. 5 başkanın  aday olduğu ve tartışması ile atmosferi yüksek olan kongrede güvenlik önlemlerinin tüm titiz çalışmaları ile tamamlandığı öğrenildi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ha

Trabzonspor'da gerilim yüksek kongre

Haber61 – Haber Servis- Trabzonspor gerilimi yüksek kongreye gidiyor. 5 başkanın  aday olduğu ve tartışması ile atmosferi yüksek olan kongrede güvenlik önlemlerinin tüm titiz çalışmaları ile tamamlandığı öğrenildi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Hayri Gür Spor Salonunda 5 – 6 aralıkta yapılacak kongre’nin yerinin Jandarma sınırları içerisinde bulunduğu gerekçesi ile ilk önlem İl Jandarma Komutanlığı tarafından alınacak.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı takviye birlikler ile güvenlik önemleri alırken Jandarma destek kuvvet olarak Trabzon İl emniyet Müdürlüğünün de spor salonu içi ve etrafında önlem alacağı bilgisine ulaşıldı. Çevik Kuvvet takviyesi ile güçlendirilecek olan önlemler Cumartesi günü sabah erken saatten başlayacak.

Trabzon Valiliği de konunun hassasiyeti bakımın önlemler üzerinde titiz çalıştığı öğrenildi. Haber61.Net’in edindiği bir diğer bilgiye göre; Çevre İlerden de Jandarma takviyesi istendiği bilgisine ulaşıldı. Giresun Bölge Komutanlığına bağlı birliklere  takviye gönderilmesi üzerine resmi yazı gönderildiği ifade edildi.

Öte yandan; Hayri Gür’e Kongre üyeleri dışında kimse yer alamayacak. Hazirun Cetvelinde bulunan isimler dışından hiç kimsenin spor salonuna alınmayacağı öğrenilirken Trabzonsporlu taraftarlarında alınmayacağı bilgisine ulaşıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor