Trabzonspor'da gençlik aşısı işe yaramadı

Trabzonspor'un Başakşehir karşısında çıkardığı ilk 11 beklentileri karşılayamadı.

Trabzonspor'da gençlik aşısı işe yaramadı

Trabzonspor'da Bjelica sezonun son maçında ilk 11’de tam 9 yerli isime görev verdi, bunların 6’sı 2000 yılı ve sonrası doğumluydu. Altyapı patentli 5 oyuncu Başakşehir karşısında şans bulurken, gençlerin büyük bölümü forma fırsatını iyi değerlendiremedi.

Başakşehir maçından önce “Genç oyuncuların durumunu görmek istiyorum, onlara ligin son haftasında şans vereceğim” diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, dediğini yaptı. İstanbul’a sadece 3 yabancı (Visca, Bardhi, Larsen) futbolcuyu götüren Hırvat hoca, dün akşam ilk 11’de 9 yerliye görev verdi. Bu oyunculardan 6’sı ise 2000 yılı ve sonrası doğumluydu. Kalede 22 yaşındaki Taha Tepe, savunmada Taha Altıkardeş (20), sol kanatta Arif Boşluk (20), sol bekte Eren Elmalı (22), orta sahada Emirhan Zaman (19) ve Doğucan Haspolat (23) oynadı.

Başakşehir ideal 11’le
Kaptanlık pazubandını altyapıdan çıkan Hüseyin Türkmen (25) takarken, Serkan Asan (24) da uzun bir aradan sonra 11’de başladı. Genç oyuncular ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koysalar da, ideale yakın kadroyla sahaya çıkan Başakşehir karşısında genel anlamda beklenenin altında performans gösterdiler. Bjelica ikinci yarıda ise Poyraz ve Salih gibi U19 takımından gelen isimleri son dakikalarda oyuna soktu.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor