Trabzonspor'da gençlerin forma savaşı!

Trabzonspor'un Antalya kampı başladı.

Trabzonspor'da gençlerin forma savaşı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ Trabzonspor'un Antalya kampı dün başlarken, kampa katılan genç oyuncuların fazlalığı dikkat çekti. Altyapı ve 1461 Trabzon'dan gelen oyuncular gelecek sezonlarda kendilerine A takımda yer bulmak için forma rekabetine girdi.

Kalede en tecrübeli konumda bulunan 23 yaşındaki Uğurcan Çakır'la rekabete girecek oyuncular Muzaffer Cem Kablan, Arda Akbulut ve Bahadır Han Güngördü olacak.

Defansta geçmiş dönemlerde de Trabzonspor A takımı ile antrenmanlara çıkan Yunus Emre Çakır fiziği ile ön plana çıkarken, defansın hem ortasında hem de sağında oynayabilen Ali Osman Karnapoğlu ve Oğuzhan Açıl kadroda kendilerine yer bulmak için savaşacaklar.

Sağbekte bu dönem pilot takımda dikkat çeken Serkan Asan, ve yine bu dönem Kırklarelispor'da kiralık olarak forma giyen Abdurrahim Dursun sol bekte kendilerini göstermek istiyorlar.

Bu sezon 1461 Trabzon'da 18 maçta 2 gol kaydeden merkez orta saha oyuncusu Yağızcan Erdem, A takımda forma giyebilemek için rekabette bulunacak.rnrnPerformansı ile dikkatleri üzerine çeken, orta sahanın üç bölgesinde de forma giyebilen Berkay Sefa Kara, forvette Koray Kılınç ve Burak Temur ise gelecek sezon kadrosunda yer alabilmek için kampta yeteneklerini sergileyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor