Trabzonspor'da gençler pırıl pırıl

Trabzonspor'da 11 Trabzonlu futbolcu yer aldı

Trabzonspor'da gençler pırıl pırıl

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Trabzonspor'da, Trabzon kökenli oyuncuların ağırlığı artarken, bu futbolcuların takıma katkısı da her geçen yükseliyor.

Bordo-mavili takımın Trabzonlu oyuncularından Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, Süper Lig'de teknik heyetin ilk tercihleri arasında yer alırken, Abdülkadir Parmak, Hasan Batuhan Artarslan, Semih Karadeniz, Murat Cem Akpınar, Zeki Yavru gibi oyuncular da Ziraat Türkiye Kupası'nda katkı sağlıyor. 

 11 Trabzonlu oyuncu 

Bordo-mavililerde, antrenmanlara çıkan 25 oyuncu içerisinde Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Hasan Batuhan Artraslan, Zeki Yavru, Murat Cem Akpınar, Abdülkadir Parmak, Semih Karadeniz, Arda Akbulut ve Muzaffer Cem Kaplan olmak üzere 11 Trabzonlu oyuncu yer alıyor.

Karadeniz ekibinde, Trabzonlu oyuncuların haricinde, yerli olarak Olcay Şahan ile Kamil Ahmet Çörekçi'nin yanı sıra, 12 de yabancı oyuncu bulunuyor.

Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı bırakıldığı bordo-mavili takımda kaleci Esteban ise sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor