Trabzonspor'da ayrılık! Genç oyuncu 1461 Trabzon'a kiralandı

Trabzonspor'da Emirhan Zaman, 1461 Trabzon'a kiralandı.

Trabzonspor'da ayrılık! Genç oyuncu 1461 Trabzon'a kiralandı

1461 Trabzon FK, Trabzonspor’dan Emirhan Zaman’ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde yapılan ve Başkan Yardımcısı Hakan Civelek’in katılımı ile yapılan imza töreninde 20 yaşındaki orta saha oyuncusu kendisini 1 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

emirhan-1461de-2.jpg

Başkan Yardımcısı Hakan Civelek, kaliteli bir kadro kurduklarını ifade ederek, “Bunun yanı sıra yetenekli ve kaliteli genç oyuncuları da transfer ediyoruz. Emirhan’ı da bu doğrultuda kadromuza kattık. Kendisi yetenekli bir oyuncu. Burada kendisini en iyi şekilde geliştirip, Trabzonspor’a daha hazır bir halde döneceğine inanıyorum” dedi.

Yeni transfer Emirhan Zaman ise, “Buraya kendimi göstermeye geldim. Formayı giydiğimde bir daha çıkarmadan mücadele edeceğim. En iyi şekilde kendimi geliştirip, güçlenip, Trabzonspor’a daha güçlü döneceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı. İmza töreni sonrası Başkanımız Celil Hekimoğlu, Başkan Yardımcımız Hakan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Hekimoğlu, kulübümüzle sözleşme imzalayan futbolcumuz Emirhan Zaman’a başarı dileklerinde bulundu.

emirhan-1461de-3.jpg

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor