Trabzonspor'da Gaziantep FK maçı öncesi 2 eksik

Trabzonspor'da Gaziantep FK ile oynanacak olan mücadele öncesi 2 eksik bulunuyor.

Trabzonspor'da Gaziantep FK maçı öncesi 2 eksik

Kayserispor deplasmanından 2-1 galip ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 10 kişi kalmasına karşın sahadan 3-2 galip ayrılarak tur için avantaj yakalayan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında 28 Nisan Pazar (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu görev yapacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey, mücadelenin 4. hakemi Erkan Özdamar olacak. VAR'ın başında ise İtalyan hakem Marco Di Bello olacak.

Trabzonspor'da 2 eksik var

Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen ile Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Eren Elmalı, Gaziantep FK'ya karşı görev alamayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler