Trabzonspor'da Gaziantep FK hazırlıkları başladı! Yıldız isim de antrenmanda

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor'da Gaziantep FK hazırlıkları başladı! Yıldız isim de antrenmanda

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına bugün 11.30’da yapılan antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve pas çalışması gerçekleştirdi. 5’e 2 ile devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Bordo mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Trezeguet de antrenmanda

Trabzonspor'da Sivasspor maçında sakatlanan ve Kayserispor ile Karagümrük maçlarında görev yapamayan Trezeguet, bugün yapılan antrenmanda bireysel olarak çalıştı.

Karagümrük ile oynanan maç sonrası Mısırlı oyuncu hakkında konuşan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Trezeguet'in yarın(bugün) MR'ı çekilecek. Hafta sonu forma giyip giyemeyeceği belli olacak. Hafta sonu olmazsa, bir sonraki maçta olma ihtimali çok yüksek. Ama hafta sonu da oynama durumu var diye düşünüyorum" demişti.

ts-antrenman-1.jpg

ts-antrenman-2.jpg

ts-antrenman-33.jpg

ts-antrenman-44.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor