Trabzonspor’da futbolcular topun ağzında!

Trabzonspor’da bir çok futbolcu için Yanal'ın kadro dışı kararı verebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor’da futbolcular topun ağzında!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısında beklenenin çok altında bir performans sergileyen Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda da benzer bir görüntü çiziyor. Deplasmanda Kızılcabölükspor’la 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma şansını da zora sokan Trabzonspor’da sinirler artık iyice gerildi.


Gerek başkan Muharrem Usta’ya gerekse de Teknik Direktör Ersun Yanal’a karşı taraftarın tavrı sertleşirken Kızılcabölükspor maçının ardından kritik kararların alınabileceğinin sinyalleri verildi.

Son haftalarda yaptığı açıklamalarda kadrosundan memnun olmadığını açıkça ima eden ve birçok futbolcusundan yararlanamadığını söyleyerek transfer istediğini söyleyen Yanal, Kızılcabölükspor maçının ardından daha sert mesaj verdi. Yanal, yine transfer yapılması gerektiğini kaydederken bu kez daha net ifadeler kullandı. Takımın seviyesini yükseltecek oyuncularla yola devam edileceğini belirten Yanal “Bugünden itibaren düğmeye basıyorum” diyerek birçok futbolcu hakkında radikal kararlar alınacağının sinyalini verdi. Tecrübeli hocanın bu açıklamasının altında futbolcularının performansından memnun olmamasının yattığı ifade edilirken bazı futbolcuların kadro dışı bırakılabileceği öğrenildi.

Özellikle sezon başı yapılan transferlerden memnun olmayan Yanal’ın başta Ibanez,N’doye, Onazi, Suk,Muhammet Demir gibi bir çok isim hakkında kesin kararını yönetime ileteceği kaydedildi 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor