Trabzonspor'da futbolcular görüşme odasına

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze'nin ligde 2 maç üst üste kaybeden takımındaki form düşüklüğünün sebeplerini anlamak için hafta boyunca futbolcularıyla toplu ve özel görüşmeler yapacağı bildirildi.   Lige son yılların en iyi başlangıçlarından b

Trabzonspor'da futbolcular görüşme odasına
Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze'nin ligde 2 maç üst üste kaybeden takımındaki form düşüklüğünün sebeplerini anlamak için hafta boyunca futbolcularıyla toplu ve özel görüşmeler yapacağı bildirildi.
 
Lige son yılların en iyi başlangıçlarından birini yaparak taraftarlarını şampiyonluk havasına sokan Trabzonspor'daki ani form düşüklüğü ve kötü futbol camiada büyük hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Şota'nın cuma akşamı Trabzon'da oynanacak Torku Konyaspor maçına kadar oyuncularıyla bir araya gelerek takımının moralini düzeltmeye çalışacağı belirtildi. 
 
Galatasaray maçında yenilgiye rağmen ortaya konulan futbolu beğenen Şota Arveladze, Osmanlıspor maçındaki silik oyuna en fazla şaşıranların başında geldi. Gürcü teknik adamın yakın çevresine, "Bir hafta bile geçmeden bir takım nasıl bu kadar değişebilir? Galatasaray maçındaki takımın yarısı bile yoktu sahada" dediği öğrenildi.
 
Şota'nın özellikle Onur, Cavanda, Mehmet Ekici ve Mbia gibi oyunculardaki büyük form düşüklüğünün nedenlerini anlamaya çalışağı bildirildi. Torku Konyaspor maçında da istenmeyen bir sonuç alınması halinde de Şota Arveladze’nin koltuğunun sallantıya girebileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor