Trabzonspor'da flaş gelişme! Avcı o futbolcunun üstünü mü çizdi?

Trabzonspor'da Hırvat futbolcu ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Avcı o futbolcunun üstünü mü çizdi?

Trabzonspor'da sezon başında Bjelica'nın isteğiyle kiralık olarak kadroya katılan Filip Benkovic'in takımdan ayrılacağına yönelik söylentiler artmaya başladı.

Bjelica'nın görevde olduğu dönemde, sakat olduğu Adana Demirspor maçı hariç 7 maçın tamamına ilk 11'de başlayan Hırvat stoper, Abdullah Avcı göreve geldikten sonra 7 lig maçında sadece 1 dakika süre alabildi.

GAZİANTEP MAÇINDA DA KAFİLEDE YOKTU

Son olarak Gaziantep FK deplasmanı kafilesinde yer almayan Benkovic, Abdullah Avcı tarafından İstanbulspor maçı kafilesine de dahil edilmedi.

benkovicin-ustu-mi-cizildi-2.webp

AYRILIK İDDİALARI GÜÇLENDİ

Abdullah Avcı'nın, 26 yaşındaki stoperi son 2 maçın kadrosuna almaması "Takımdan gönderilecek" iddiaları güçlendirdi.

Öte yandan bordo mavili takımın, ara transfer döneminde stoper hattına takviye yapacağı konuşulurken, bu doğrultuda Benkovic ile yoların ayrılabileceği ifade ediliyor.

SÖZLEŞMESİ HAZİRAN 2024'TE BİTİYOR

Udinese'den kiralık olarak Trabzonspor'a gelen Benkovic'in, Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler