Trabzonspor'da flaş ayrılık

Trabzonspor Kulübü, Rumen futbolcusu Alexandru Bourceanu'nun sözleşmesinin 420 bin Euro karşılığında feshedildiğini KAP'a bildirdi.   KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;   "Profesyonel futbolcumuz Alexandru Bourceanu ile Kulübümüz arasındak

Trabzonspor'da flaş ayrılık
Trabzonspor Kulübü, Rumen futbolcusu Alexandru Bourceanu'nun sözleşmesinin 420 bin Euro karşılığında feshedildiğini KAP'a bildirdi.
 
KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Profesyonel futbolcumuz Alexandru Bourceanu ile Kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Anlaşmaya göre; oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak  420.000.-EUR ödenecektir.

 Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

Trabzonspor'da neler yaptı?

Bordo-mavililer, 2013-2014 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı Bourceanu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamış ve Steaua Bükreş Kulübü'ne 1 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödemişti.

Geçen sezon eski kulübü Steaua Bükreş Kulübü'ne kiralık olarak verilen Rumen futbolcu, sezon öncesi bordo-mavili takıma dönmüş ancak sezon öncesi Hollanda kampında sakatlık geçirmişti.

Bourceanu, uzun bir sakatlığın ardından bordo-mavili takımın bugün 1461 Trabzon ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giymiş ve 2-2 biten karşılaşmada 1 gol kaydetmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor