Trabzonspor'da Feda operasyonu sürüyor - 4 isim...

Trabzonspor'da feda operasyonu sürerken ilk olarak Onur ile Özer'in yıllık ücretlerinde indirime giden Bordo - mavililer, Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz, Erkan Zengin, ve Aykut Demir'den de feda demelerini isteyecek. Ekonomik anlamda zor bir süreç yaşayan Trab

Trabzonspor'da Feda operasyonu sürüyor - 4 isim...

Trabzonspor'da feda operasyonu sürerken ilk olarak Onur ile Özer'in yıllık ücretlerinde indirime giden Bordo - mavililer, Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz, Erkan Zengin, ve Aykut Demir'den de feda demelerini isteyecek.

Ekonomik anlamda zor bir süreç yaşayan Trabzonspor'da yeni yönetimin ilk hamlesi mevcut yıllık ücretleri düşürmek yönündeydi. Bu doğrultuda önce kaptanlar Onur Recep Kıvrak ve Özer Hurmacı ile masaya oturan bordo mavililer olumlu yanıt almıştı. Sonrasında İshak Doğan da 'feda' dedi. Hedefte şimdi 4 isim daha var. Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir. 

Bu sezon Erkan 1 Milyon 650 Bin, Aykut 1,2 Milyon, Sefa 1,2 Milyon Euro garanti ücret alıyor. Deniz Yılmaz ise 2 Milyon TL kazanıyor. Yönetim 4 oyuncudanda garanti ücretlerinde indirime gitmelerini isteyecek. Oyunculara rakamları düşürmeleri halinde mevcut mukavelelerini uzatma önerisi de yapılacak. Bu doğrultuda bir süredir futbolcuların menajerleri ile temas halinde olunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor