Trabzonspor'da "Feda" görüşmeleri başlıyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde çok detaylı bir açıklama yapmış ve “Şimdi acı gerçeklerle yüzleşme zamanı” başlığını kullanmıştı.   10 maddelik yol haritasında pilot takımın durumundan transfer politikasına kadar birçok konuya yer v

Trabzonspor'da "Feda" görüşmeleri başlıyor
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde çok detaylı bir açıklama yapmış ve “Şimdi acı gerçeklerle yüzleşme zamanı” başlığını kullanmıştı.
 
10 maddelik yol haritasında pilot takımın durumundan transfer politikasına kadar birçok konuya yer verilmişti. Bu açıklamada oyuncu sözleşmeleri için de bir parantez açılmış, daha adil ve altından kalkılabilir mukavele vurgusu yapılmıştı. Usta’nın bu çerçevede kurmaylarına, “Gerekli görüşmeleri yapın” talimatını verdiği öğrenildi. Takımdaki tüm oyuncularla masaya oturulacak, yeni anlaşmalar önerilecek. Tavan ve taban fiyat politikasına göre yapılacak bu görüşmelerde anlaşma sağlanan isimlerle yeni sözleşmelerin de imzalanacağı gelen haberler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor