Trabzonspor'da "feda" fırtınası

Bordo mavililerde Onur'dan sonra "feda" çağrısına başka futbolculardan da olumlu dönüş olduğu belirtildi.

Trabzonspor'da "feda" fırtınası

Trabzonspor'da Kaptan Onur’dan sonra Olcay Şahan, Sosa, Burak ve Onazi de ücretinde indirime gitmeyi kabul ettiği belirtilirken bu futbolcularla yeni sözleşmeler yapılacağı kaydedildi.

Karadeniz ekibinde yönetim kurulu, göreve geldikten kısa bir süre sonra yüksek maliyetli oyunculara fedakarlık çağrısında bulunmuştu. Uzun bir süre olumlu yanıt alınamayan bu çağrıya ilk olarak kaptan Onur Recep Kıvrak olumlu yanıt verdi. Ardından Olcay Şahan, Sosa, Burak ve Onazi de indirim yapabileceklerini iletti. Diğer oyuncuların da bu çağrıya olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, futbolcuların bir bölümünün feda davetini kabul ettiğini belirterek, "Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

2 TAKVİYE DAHA YAPACAĞIZ
Hacısalihoğlu, "Bu ekonomik sıkıntılı dönemde yaptıkları fedakarlık unutulmayacaktır. Bu hafta içinde kendileriyle yeni sözleşmeler imzalamayı planlıyoruz" ifadesini kullandı. Asbaşkan, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, "Her kulüp son ana kadar takviye için çaba gösterir. Biz de bir veya iki takviye yapacağız. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. Ama ekonomik anlamda sıkıntı yaşamadan bu durumu çözmeye çalışacağız" diye konuştu
 

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler