Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak Kocaelispor maçı öncesi oyuncularıyla sahada bire bir iletişim kurarak takımın moral ve motivasyonunu artırıyor.
Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanda teknik direktör Fatih Tekke, oyuncularına yönelik konuşma yaptı. Yoğun tempoda geçen hazırlık döneminde hem fiziksel hem zihinsel olarak oyuncularını lige hazır hale getirmeye çalışan Tekke, takımdaki kenetlenmeyi ve inancı artırmayı hedefliyor.
Takımın orta sahasını kurgulamaya çalışan ve bu bölgede pas koordinasyonunu üst seviyeye çıkarmaya çalışan Tekke, devam eden transfer beklentilerine rağmen, mevcut yapıyla birlik içinde mücadele etmeleri halinde zorlukların üstesinden gelebilecek vurguluyor.

Performans belirleyici olacak
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçına yönelik hem saha için hem de saha dışı çalışmalarını sürdürüyor. Teknik ekiple birlikte Kocaelispor’un analizlerini ve rakibin oyun formasyonlarını inceleyen Tekke, taraftarları önünde oynayacakları ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Tekke, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde ilk 11’i belirleme noktasında tamamen performansın belirleyici olacağını vurguluyor. Sahada en çok katkı sağlayan oyuncuların formayı giyeceğini ifade eden Tekke, böylece takım içinde adil bir rekabet ortamı oluşturmayı hedefliyor.
Kaynak: