Trabzonspor Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor
Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 34. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililer, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Çalışma
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular, teknik ısınmanın ardından pas ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Günün idmanı, taktik çalışmasıyla tamamlandı.
U19’dan Üç İsim Antrenmanda
Bordo-mavili ekipte U19 takımından Ekrem Terzi, Alihan Erdoğan ve Salih Malkoçoğlu da A takım antrenmanında yer aldı. Genç oyuncuların performansı teknik heyet tarafından yakından takip edildi.
Hazırlıklar Devam Edecek
Trabzonspor’un, Kasımpaşa karşılaşması hazırlıklarını yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla sürdürmesi planlanıyor. Bordo-mavililer, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.




Kaynak: