Spor Gündemi’nde Fatih Tekke Değerlendirmesi

Haber61’de yayınlanan Spor Gündemi programında Trabzonspor’un son durumu ele alındı. Okan Çıtlak, teknik direktör Fatih Tekke’ye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 ekranlarında yayınlanan Spor Gündemi programında, Haber Müdürü Okan Çıtlak ile spor yorumcusu Gökmen Şahin, Trabzonspor’un gündemini masaya yatırdı.

Çıtlak’tan Tekke Yorumu

Programda konuşan Okan Çıtlak, Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin sürecine pozitif yaklaştığını ifade etti. Çıtlak, Tekke’nin futbol bilgisine güvendiğini belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:
“Fatih Tekke sürecine pozitif bakmaya çalışıyorum. Hoca futbol bilgisine güveniyor. Bunu açık şekilde görüyoruz.”

“Net ve Keskin Çizgileri Var”

Fatih Tekke’nin bazı konularda sert ve net bir duruş sergilediğine dikkat çeken Çıtlak, bu durumun zaman zaman farklı bir algı oluşturabildiğini söyledi. Çıtlak,
“Bazı sorunlarda aşırı ve net olmaya çalışıyor. Bu nedenlerden dolayı belki farklı bir görüntü veriyor. Fatih Hoca'nın net ve keskin çizgileri var.” ifadelerini kullandı.

“Genel Olarak Toparlanma Görülüyor”

Takımın son durumuna da değinen Çıtlak, Galatasaray maçlarını ayrı tutarak genel tabloda bir toparlanma olduğunu vurguladı. Deneyimli gazeteci,
“Son Galatasaray maçlarını bir kenara koyarsak, genel anlamda bir toparlanma da var. Bu da gözüküyor.” dedi.

Programda yapılan değerlendirmelerde, Trabzonspor’un teknik heyet ve takım performansına ilişkin sürecin önümüzdeki haftalarda daha net bir tablo ortaya koyacağı ifade edildi.

gokmen-sahin-okan-citlak-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum