Trabzonspor'da Fatih Tekke bu sözlerle isyan etti: "Piyasa çok karışık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transfer piyasasındaki yüksek taleplere tepki göstererek, “Piyasa karışık, biz o paraları veremeyiz” dedi.
Yayınlanma:
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kocaelispor galibiyetinin ardından transfer çalışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Transfer piyasasındaki fiyatların gerçekçi olmadığını vurgulayan Tekke, “Şu an transfer piyasası çok karışık. 1 lira edecek oyuncu 10-15 lira istiyor. Biz de alabileceğimizi alıyoruz. Katmak istediğimiz oyuncularda çok daha iyilerine de talip olduk ama süreçler istediğimiz gibi gelişmedi. Biz o paraları veremeyiz” dedi.
Bordo-mavili çalıştırıcı, yönetimle birlikte hareket ettiklerini ve bütçe disiplininden taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum