Trabzonspor'da eski yöneticiden flaş sözler! "Trabzon'daki siyasetçilerin şovdan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum"

Trabzonspor eski yöneticisi Gökhan Saral açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da eski yöneticiden flaş sözler! "Trabzon'daki siyasetçilerin şovdan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum"

Trabzonspor eski yöneticisi Gökhan Saral, PFDK'nın Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dair verdiği kararlara ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Haber61'e konuşan Saral, şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe’yi kollama çabaları..."

Budama operasyonu devam ediyor diyebilirim. Rezalet, rezillik. Ben şahsım olarak TFF’den hiçbir şekilde Trabzonspor lehine bir karar geleceğini düşünmüyordum ancak çifte standart, Fenerbahçe’yi kollama çabaları ve Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için görünen o ki TFF gövdesini ortaya koydu. Aynı süreç dönüp dolaşıp gelip bizi buluyor.

"Trabzonspor yönetiminin elle tutulur bir tepki göstermesi gerekir"

Trabzonspor için ciddi bir operasyon çekiliyor. Fenerbahçe kayrılıyor. Fenerbahçe rakipleriyle beraber karanlıkta savaşıyor. Kiminle savaştığımız da belli değil. Trabzonspor yönetiminin elle tutulur bir tepki göstermesi gerekir. Trabzonspor’u temsilen TFF’de bulunan yönetici demek ki çaresiz, bence istifa etmesi gerekir. Bu hukuksuzluk içinde Trabzonspor’un olmaması gerekir. Çok üzgünüm. Trabzonspor’un, Trabzon insanın basında linç edilişini izliyoruz. Ağır şeyler. Camiamızdan ciddi bir tepki de yok bu olaya. Trabzon’un yerel medyası iyi ki var. Benim için hepsi, cesur yürektir. İnanılmaz üzgünüm.

gokhan-saral.webp

"Trabzonspor taraftarını miting elemanı olarak kullanmaktan başka bir şey yapmıyorlar"

Ben Trabzon’daki siyasetçilerin şovdan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum. Trabzonspor taraftarını miting elemanı olarak kullanmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Trabzonspor taraftarı da miting elemanı olmaktan vazgeçsin.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor