Trabzonspor’da Ersun Yanal sorunu var mı?

Sezon sonunda Trabzonspor’dan ayrılacağı iddia edilen Yanal’a yönetim sahip çıktı…

Trabzonspor’da Ersun Yanal sorunu var mı?

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da sezon başında göreve başlayan teknik direktör Ersun Yanal’a yönetim kurulu bir kez daha sahip çıktı.. Bazı medya kuruluşlarında Yanal’ın Trabzonspor’dan sezon sonunda ayrılacağı  şeklinde iddialar ortaya atılırken Yanal’ın bu haberlere isyan ettiği öğrenildi.


Yanal’ın bu iddialar karşılığında şaşkına döndüğünü yakın çevresine ilettiği öğrenildi

AYRILACAK HABERLERİ KASITLI ÇIKARILIYOR

Başarılı çalıştırıcı yakın çevresine de bu haberlerin maksatlı çıkarıldığını söylediği öğrenildi. Yanal bu haberlerin maksatlı çıkarıldığını ifade ederek, “Bu haberler nerden veya kim tarafından çıkarıldığını anlamış değilim. Şuanda görevimin başındayım. Bunlar maksatlı haberler ve bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Suni gündem oluşturuyorlar. Ben yeni sezon çalışmaları için hazırlık yapıyorum. Bu iddialar kulübü karıştırmaya yönelik. Ne benim böyle bir düşüncem var nede yönetim kurulumuzun bu yönde bir düşüncesi var. Yönetim kurulumuzla yeni sezon için planlamalar yapıyoruz. Ne benim Trabzonspor’dan  ayrılmak nede yönetim kurulumuzun benle ayrılmak gibi bir düşüncesi var." dedi.

YÖNETİM YANAL İLE DEVAM DİYOR

Öte yandan  Trabzonspor Yönetim  Kurulu her fırsatta Yanal’ın arkasında olduğunu açıklarken başkan Muharrem Usta teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geliyor. İddiaların aksine Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Yanal gelecek sezonun planlamasını birlikte yapıyorlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler