Trabzonspor’da erken seçim sesleri

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan bugün tek adaylı TFF seçimleri öncesi flaş açıklamalarda bulundu.Yönetici Köksal Sadıklar’in istifa kararının ardından Trabzonspor’da kritik saatler yaşanıyor.Haber61 Spor servisine açıklamalarda

Trabzonspor’da erken seçim sesleri

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan bugün tek adaylı TFF seçimleri öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Yönetici Köksal Sadıklar’in istifa kararının ardından Trabzonspor’da kritik saatler yaşanıyor.

Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ben yazılı bir açıklama vererek bu seçim öncesi Haluk Ulusoy’u destekleyeceğimi belirtmiştim. Benim istifa etmem önemli değil ben Trabzonspor’da kalıp yönetime erken seçime götürmek için çalışmalarda bulunacağım dedi.

Kulübü bu aşamada kayyuma götürmenin doğru olmadığını belirten Yakup Aslan perişan olduk. Biz bu zamana kadar açıklamalarımızla dik bir duruş sergiledik fakat yaptığımız bu hareket bize yakışmadı dedi.

Öte yandan yönetici Abdi Serdar Üstünsalih ise görevinden istifaetmeyeceğini açıkladı. Üstünsalih bu aşama ein iyi çözümün kongre olacağını vurguladı.Mali işlerden sorumlu başkan Yardımcısı Üstünsalih görevinden istifa etmeyeceğini açıklayarak "Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında En kısa sürede Yönetim olarak Genel kurul kararı alınması isteyeceğim "dedi.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler