Trabzonspor'da Erkan Zengin indirimi kabul etti mi?

Trabzonspor'da  Muharrem Usta'nın başkan olmasının ardından başlatılan "Feda" operasyonu sonrası en çok konuşulan isimlerden birisi Erkan Zengin olmuştu.   Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde indirim kabul etmemesi gündeme oturmuş ve tartışma yaratmıştı.

Trabzonspor'da Erkan Zengin indirimi kabul etti mi?
Trabzonspor'da  Muharrem Usta'nın başkan olmasının ardından başlatılan "Feda" operasyonu sonrası en çok konuşulan isimlerden birisi Erkan Zengin olmuştu.
 
Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde indirim kabul etmemesi gündeme oturmuş ve tartışma yaratmıştı. Bugün basında Erkan'ın sözleşmesinde indirime gittiği ve "feda" yı kabul ettiği iddia edildi. Geçmişteki alacaklarının ödenmesi durumunda gelecek yıl için indirimi kabul edeceğini söylediği öne sürülen Erkan'ın Trabzonspor'da kalmak istediği belirtildi.
 
Ancak bu iddianın ardından Haber61 Spor servisinin ulaştığı bordo mavili kurmaylar Erkan Zengin ile ilgili henüz bir görüşme yapılmadığını söyledi. Bir anlamda iddialar yalanlanırken Erkan'la ilgili gelecek günlerde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor