Trabzonspor'da düğmeye basılıyor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal'ın bir araya geleceği kritik toplantı sonrası bordo-mavili kulüp transfer hamlelerine başlayacak.Yanal'ın yurt dışından dönmesiyle birlikte İstanbul'

Trabzonspor'da düğmeye basılıyor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal'ın bir araya geleceği kritik toplantı sonrası bordo-mavili kulüp transfer hamlelerine başlayacak.

Yanal'ın yurt dışından dönmesiyle birlikte İstanbul'da bir araya gelmesi beklenen üçlü, yeni sezonda izlenecek yol haritası hakkında bilgi alışverişinde bulunacak. Sportif direktör Süleyman Hurma, Yanal'ın raporu doğrultusunda yapmış olduğu transfer çalışmaları hakkında başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ve Ersun Yanal'ı bilgilendirecek. Kulübün transfere ayırdığı bütçe doğrultusunda da Karadeniz ekibi düğmeye basacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor