Trabzonspor'da Double Pass ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Trabzonspor'da altyapı üzerine çalışmalar devam ediyor.

Trabzonspor'da Double Pass ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, Double Pass firması yetkilileri Kevin Nicholson ve Ceri Charles Bowley ile bir araya gelerek, akademi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Trabzonspor akademisinde son 3 ayda yapılan çalışmaların yanı sıra Özkan Sümer Futbol Akademisi’ndeki oyuncuların A Takım’a entegrasyonu, eğitimler ve süreçle alakalı genel konular görüşüldü.

Kafkas: "Kulübümüze özel hazırlanan eğitim modeli büyük bir başarı ile uygulanıyor"

Asbaşkan Zeyyat Kafkas toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Kulüp olarak akademimize büyük önem vermekteyiz. Kulübümüzle Double Pass firması arasında çeşitli konularda olumlu devam eden iş birliğimiz bulunmaktadır. Tamamen kulübümüze özel hazırlanan eğitim modeli büyük bir başarı ile uygulanıyor. Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Avcı da firma ile yapılan anlaşmanın başından bu zamana kadar süreci yakından takip ederek, akademinizdeki teknik adam ve oyuncularla bir araya gelmektedir. Akademimizdeki bu çalışmalar bir süreç yönetimidir ve bir çok paydaşı vardır. Yönetim kurulumuz da Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan'ın ortaya koyduğu irade, kararlılık ve inanç doğrultusunda titizlikle çalışmalara devam etmektedir” dedi.

tsden-altyapi-hamlesi-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler