Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ile yollar ayrılıyor mu?

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ile yollar ayrılıyor mu?

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Dorukhan Toköz ile yollar ayrılma noktasına geldi.

Teknik Direktör Bjelica tarafından fiziksel olarak eksikleri olduğunu ve antrenmanlarda geri dönüş alamadığı yönünde rapor sunulan oyuncu, oynanan Fehervar ve Celje maçı kadrosunda yer almamıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası oyuncunun takımdan ayrılma talebini ilettiği ifade ediliyordu.

YÖNETİME YAKIN KAYNAKLAR DOĞRULADI

Trabzonspor'a yakın kaynaklar, Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılma eşiğine geldiğini doğruladı. Dorukhan ile yönetim arasındaki görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Trabzonspor Kulübü, Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak fesh edildiğini KAP'a bildirdi.

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Dorukhan Toköz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler