Trabzonspor'da Dorukhan Toköz gelişmesi! Ne zaman geliyor?

Trabzonspor'da sakatlığı sebebiyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan Dorukhan Toköz, dönüş sürecine hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz gelişmesi! Ne zaman geliyor?

Trabzonspor'da bu sezon Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanan Dorukhan Toköz, sahalara dönmeye hazırlanıyor.

2 Eylül 2022 tarihinde oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen milli futbolcu, çapraz bağ ve dış menisküs yırtığı sebebiyle operasyon geçirmişti.

dorukhan ts 1

Bir süredir İstanbul'da özel antrenör eşliğinde bireysel olarak çalışmalara başlayan Dorukhan Toköz'ün, bu ayın sonunda Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzon'a geldikten sonra bir dizi testlerden geçecek ve durumu kontrol edilecek. Yapılan kontroller sonrası oyuncunun saha çalışmalarına ne zaman başlayabileceğine dair bir durum değerlendirmesi yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler