Trabzonspor'da Dorukhan Toköz bu sözlerle veda etti! "İki taraf için de..."

Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz bu sözlerle veda etti! "İki taraf için de..."

Trabzonspor ile yolları ayıran Dorukhan Toköz veda mesajı paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dorukhan şu ifadeleri kullandı;
"Trabzonspor’a imza attığım gün elimden gelenin fazlasını yapacağımı ve şampiyonluk yaşayacağımı söylemiştim. Bu formayı taşıdığım her an bu sözüm için çalıştım ve her şeyimi verdim. Uzun zaman sonra gelen şampiyonluğun ardından takım arkadaşlarımla hayalimiz bu başarıyı sürekli kılmaktı ama çok üzgünüm ki şimdi veda zamanı. Profesyonel futbol hayatımda bu şekilde ilerlemenin iki taraf için de daha doğru olacağını düşündüm. Başta, beni aralarına kabul eden, sonsuz sevgi gösteren Trabzon halkına ve taraftarlarımıza, Başkanlarım Sayın Ahmet Ağaoğlu ve Sayın Ertuğrul Doğan’a, sevgili hocam Abdullah Avcı’ya, tüm takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Kalbimde, yaşadığımız şampiyonluk ve güzel anılarımız her zaman ayrı bir yerde olacak…"

TRABZONSPOR'DAN DORUKHAN'A TEŞEKKÜR

Trabzonspor Kulübü sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ile, Dorukhan Toköz'e vermiş olduğu emekler için teşekkür etti.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz bu sözlerle veda etti! "İki taraf için de..."

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor