Trabzonspor'da Dorukhan formayla tanışamadı

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz 5 maçı sakatlık nedeniyle kaçırdı

Trabzonspor'da Dorukhan formayla tanışamadı

Haber61 Spor Servisi

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayarak önemli tranferler yapan Trabzonspor'un dikkat çeken hamlelerinden biri de Dorukhan Toköz olmuştu.

Bordo mavililerin yeni transferi Dorukhan Toköz henüz resmi maçta forma giyme şansı bulamadı. 25 yaşındaki orta saha sakatlığı sebeyiyle Roma maçının da kadrosuna alınmazken toplamda 5 maçı kaçırdı.

Trabzonspor'da Dorukhan formayla tanışamadı

29 Temmuz'da Trabzonspor'a imza atan Dorukhan, UEFA Konferans Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Molde karşısında kadroya girerek yedekler arasında maçı tamamlamıştı. Bu maçın ardından antrenmanda sakatlık yayan Dorukhan sırasıyla Molde rövanş maçı,  Süper Lig'in ilk haftasında Malatyaspor, UEFA Konferans Ligi Play Off turunda Roma ve Süper Lig'in 2. haftasında Sivasspor maçlarında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Yetenekli futbolcu, yarın (perşembe) İtalya'da oynanacak Roma rövanş maçının kadrosuna da dahil edilmedi. 

5 Ağustos'tan itibaren sakatlık süreci devam eden Dorukhan Toköz'ün ne zaman sahalara döneceği ise henüz belli değil.

Trabzonspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcuyu yıllık 9 Milyon TL ve her yıl 7 Milyon TL imza ücreti karşılığında transfer etmişti. Dorukhan ile 3+1 yıllık sözleşme yapılmıştı.

Trabzonspor'da Dorukhan formayla tanışamadı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler