Trabzonspor’da doktor belirsizliği sürüyor

Trabzonspor’da yeni sezon 2. Etap kamp hazırlıkları devam ederken kulüp doktoru belirsizliği sürüyor.Yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabını yurt dışında sürdüren Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Gültekin Hacısalihoğlu ile yolların ayrıldığı belirtildi.T

Trabzonspor’da doktor belirsizliği sürüyor

Trabzonspor’da yeni sezon 2. Etap kamp hazırlıkları devam ederken kulüp doktoru belirsizliği sürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabını yurt dışında sürdüren Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Gültekin Hacısalihoğlu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

TFF’nin kulüp doktorluğu seminerine katılan Trabzonspor’un Genel Sekreteri Köksal Güney’in Bordo-Mavililerin yeni sezon 2. Etap kamp çalışmalarında kulüp doktorluğu görevini yürüttüğü belirtildi.

Konu ile ilgili Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Köksal TFF’nin Trabzon’da bir otelde düzenlemiş olduğu bir semire katılmıştım. Her doktor kulüp doktorluğu yapabilir illa özel bir belgeye sahip olmasına gerek yok ifadelerini kullandı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın bu konuda titiz davrandığını belirten Güney, Huma’nın belli kriterleri var o kriterler doğrultusunda bir doktor belirleyeceğiz dedi.Güney açıklamasında, kendisinin hem Genel Sekreterlik hem kulüp doktorluğu görevini yürütemeyeceğini bu görevi geçici sürdüğünü dile getirdi.

Öte yandan Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Gültekin Hacısalihoğlu’nun sözleşmesinin bitmesinin ardından kulüp doktorluğu görevine Doktor Kemal Çağlar’ı getirmek istediği Çağlar’ın Katar’da görev yaptığı ve Trabzonspor’a sıcak bakmadığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor