Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Karar verildi

Trabzonspor, Djaniny ile masaya oturuyor.

Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi!  Karar verildi

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın gözde ismi Djaniny’nin sözleşmesinde iyileştirme yaparak oyuncuyu takımda tutmak istiyor.

Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi!  Karar verildi

Abdullah Avcı geldikten sonra performansını arttıran oyunculardan biri olan Djaniny’nin sözleşmesinin bitimine 1 sene daha kalmışken, Trabzonspor oyuncuyu elinde tutmak için çalışmalara başladı.
Geçtiğimiz sezon ligde 30 maçta forma giyen yıldız oyuncu, sergilediği 10 gol 3 asistlik performansın ardından Abdullah Avcı’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başarmıştı.
Trabzonspor, taraftarın da sevgilisi olan oyuncunun sözleşmesinde iyileştirme yapmak için oyuncuyla tekrar masaya oturacak.

Arap ülkelerinden bir çok teklif alan Djaniny çok büyük bir aksilik yaşanmazsa gelecek sezon da Trabzonspor forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler